Pikeun anjeun

ngan

tanda

Ieu bisnis anjeun supados langkung gancang sareng langkung aman

Sederhana, payus sareng ekonomis

Tanda tangan éléktronik

mobile

éléktronik

tekenan

Alat pakakas modéren

Di dunya bisnis

unggal menit diitung

Pikeun anjeun

ngan

tanda

Ieu bisnis anjeun supados langkung gancang sareng langkung aman

Sederhana, payus sareng ekonomis

Tanda tangan éléktronik

mobile

éléktronik

tekenan

Alat pakakas modéren

Di dunya bisnis

unggal menit diitung

Sederhana


EasySign bakal ngarobih smartphone anjeun kana alat kerja modéren, hatur nuhun anu anjeun gancang sareng gampang ngadaptarkeun sagala e-dokumen sapertos anjeun ogé badé daptar. Ieu mangrupikeun jasa munggaran tina jinis ieu anu ditawarkeun di pasar Polandia

Sederhana


EasySign bakal ngarobih smartphone anjeun kana alat kerja modéren, hatur nuhun anu anjeun gancang sareng gampang ngadaptarkeun sagala e-dokumen sapertos anjeun ogé badé daptar. Ieu mangrupikeun jasa munggaran tina jinis ieu anu ditawarkeun di pasar Polandia

Aktipkeun

Tanda tangan éléktronik

ADAPTED TO / kabutuhan Anjeun

Kanggo alat naon waé tanpa pamaca sareng kartu

Tanda sulih anjeun unik

anjeunna henteu janten salamet pisan

EasySign bakal kéngingkeun smartphone anjeun janten alat kerja modéren. Anyar - tanda tangan anu mumpuni anu berhasil tanpa kartu fisik sareng pamaca, dina alat sélulér sareng komputer klasik.

Gawéna luyu sareng jasa konci

Sertipikat kualitase SimpleSign tiasa dianggo ku pembayar kontribusi ZUS pikeun daptar pernyataan deklarasi, pikeun ngirim e-Déklarasi atanapi JPK anu dikintunkeun ka ZUS, nalika ngiringan kontrak hukum sipil, pikeun ngadaptarkeun invoice éléktronik.

Kamungkinan integrasi nganggo API

Integrasi nganggo API, hatur nuhun anjeun tiasa nyambung sistem IT individu anjeun dina aréa Signing dokumen sareng tandatangan éléktronik anu berkualitas - Signing with one click. (API- Aplikasi Programming Interface ngamungkinkeun aplikasi pikeun komunikasi saling.)

Auténtikasi 2-faktor anu kuat

Auténtikasi 2-faktor hartosna nganggo kecap konci tina naon anu anjeun terang sareng komponén kadua naon anu anjeun kedah asup. Pangguna log asup ku nuliskeun kecap akses anu, dituturkeun ku nomer acak nomer anu dihasilkeun pikeun waktos sareng waktos khusus. Klien asup log nalika sandhi sareng tali cocog.

Aktipkeun

Tanda tangan éléktronik

ADAPTED TO / kabutuhan Anjeun

Kanggo alat naon waé tanpa pamaca sareng kartu

Tanda sulih anjeun unik

anjeunna henteu janten salamet pisan

EasySign bakal kéngingkeun smartphone anjeun janten alat kerja modéren. Anyar - tanda tangan anu mumpuni anu berhasil tanpa kartu fisik sareng pamaca, dina alat sélulér sareng komputer klasik.

Gawéna luyu sareng jasa konci

Sertipikat kualitase SimpleSign tiasa dianggo ku pembayar kontribusi ZUS pikeun daptar pernyataan deklarasi, pikeun ngirim e-Déklarasi atanapi JPK anu dikintunkeun ka ZUS, nalika ngiringan kontrak hukum sipil, pikeun ngadaptarkeun invoice éléktronik.

Kamungkinan integrasi nganggo API

Integrasi nganggo API, hatur nuhun anjeun tiasa nyambung sistem IT individu anjeun dina aréa Signing dokumen sareng tandatangan éléktronik anu berkualitas - Signing with one click. (API- Aplikasi Programming Interface ngamungkinkeun aplikasi pikeun komunikasi saling.)

Auténtikasi 2-faktor anu kuat

Auténtikasi 2-faktor hartosna nganggo kecap konci tina naon anu anjeun terang sareng komponén kadua naon anu anjeun kedah asup. Pangguna log asup ku nuliskeun kecap akses anu, dituturkeun ku nomer acak nomer anu dihasilkeun pikeun waktos sareng waktos khusus. Klien asup log nalika sandhi sareng tali cocog.

Kumaha carana EasySign tiasa dianggo?


h

Buka Dokumén

Ngirim dokumén via Internét pisan murah, merenah sareng ngahémat waktos anjeun. Teu langkung percetakan, ngeusian manual sareng Signing tina dokumen. Dokumén dikirimkeun sacara aman sareng anjeun nampi sacara otomatis konfirmasi resi resmi.
l

Ngadaptarkeun dokumen

Nganggo e-jasa mangrupikeun cara anu kabuktosan pikeun ningkatkeun operasi perusahaan. Daptar kagiatan sareng janji usaha anu tiasa diurus ngalangkungan Internét terus-terusan nambah. Sealing, amplop, pengiriman barang sareng biaya na bakal dilupakan.E-tandatangan ngamungkinkeun anjeun pikeun ngabéréskeun perusahaan penting tanpa ninggalkeun bumi

Ngirim dokumenna

Dokumén dikirimkeun sacara aman sareng anjeun nampi sacara otomatis konfirmasi resi resmi. dokumen nganggo e-signature gaduh kakuatan sah sami saolah-olah disaluyuan ku tangan. Enkripsi 128-256 bit data ngajagi anjeun sareng klien anjeun tina interception data.

Dalapan léngkah pikeun suksés

Musim Panas

waktuna sae

CEPAT AKSARI

TIME

gengsi

réliabilitas

kapercayaan

kasalametan The

Nyegel, amplop, pengiriman barang sareng biayaana bakal dipalupakan

Internét signifikan ngahiji kontraktor babarengan, sareng hiji e-signature ngamungkinkeun anjeun pikeun ngabéréskeun proyék penting tanpa ninggalkeun kantor anjeun.

Ngan nganggo tanda tangan éléktronik pikeun ngarobih masalah sadayana dina sababaraha menit!

Éta ngahemat waktos. Nyitak, ngeusian manual sareng Signing tina dokumen parantos teratur.

Kualitas pangluhurna sadaya sertipikat anu ditawarkeun.

Kapercayaan pinuh dipercaya. Ladenan anu disayogikeun saluyu sareng standar global.

Sertipikat bakal mastikeun panyalindungan aset sareng gambar perusahaan anjeun. Ieu nyandak tingkat amanah anu luhur

Dokumén dikirimkeun sacara aman sareng anjeun nampi sacara otomatis konfirmasi resi resmi.

aplikasi

EasySIGN

Sertipikat anu cocog anu aya dina jasa SimlySign (sah: 1 atanapi 2 taun) tiasa dianggo saluyu sareng sadaya jasa utama dina pasar, janten tiasa dianggo:

ku kontribusi anu mayar ZUS pikeun ngadaptar pernyataan

pikeun ngirim e-Déklarasi atanapi JPK diteruskeun ka Kantor Pajak

di kacindekan jarak jauh kontrak hukum sipil

pikeun ngadaptarkeun invoice éléktronik

ngirimkeun formulir ka Dewan Peradilan Nasional (Dewan Peradilan Nasional)

ngirimkeun pleadings dina prosés panginget pangadilan

ngirimkeun aplikasi sareng kéngingkeun ekstrak ka ngadaptar Pangadilan Nasional

susuratan sareng GIODO (Inspektur Umum pikeun Perlindungan Data Pribadi)

ngirimkeun e-deklarasi ka UFG (Dana Penjaminan Asuransi)

korespondensi sareng kantor administrasi umum

nyimpulkeun kontrak hukum sipil dina wangun éléktronik

partisipasi dina lélang éléktronik sareng tenders

komunikasi dina platform ePUAP (Platform Electronic Services Administrasi Umum)

Ieu mangrupikeun jasa munggaran tina jinis ieu anu ditawarkeun di pasar Polandia, anu:

Karya tanpa kartu fisik sareng pamaca,

Ngidinan Signing e-Dokumen online 24/7 iraha waé, ti mana waé di dunya,

Gawéna dina kadua alat mobile (Android sareng ios) sareng komputer klasik (PC, Mac OS),

Éta ngajamin kasalametan operasi online (patuh eIDAS, auténtikasi 2-faktor)