Kanggo sampeyan

mobile

Mlebu

Sampeyan bisnis kanggo nggawe luwih cepet lan luwih aman

Prasaja, trep lan ekonomis

teken elektronik mobile

mobile

elektronik

teken

Alat kerja modern

Ing jagad bisnis

saben menit diwilang

Kanggo sampeyan

Mlebu

Sampeyan bisnis kanggo nggawe luwih cepet lan luwih aman

Prasaja, trep lan ekonomis

teken elektronik mobile

mobile

mobile

elektronik

teken

Alat kerja modern

Ing jagad bisnis

saben menit diwilang

MobileSignature


MungSign bakal ngganti smartphone dadi alat kerja modhèrn, thanks kanggo sampeyan kanthi cepet lan gampang mlebu kabeh e-dokumen kaya yen sampeyan wis mlebu. Iki minangka layanan pertama saka jinis sing ditawakake ing pasar Polandia

Sederhana


MungSign bakal ngganti smartphone dadi alat kerja modhèrn, thanks kanggo sampeyan kanthi cepet lan gampang mlebu kabeh e-dokumen kaya yen sampeyan wis mlebu. Iki minangka layanan pertama saka jinis sing ditawakake ing pasar Polandia

Aktifake

teken elektronik mobile

ADAPTED TO / Keperluan Sampeyan

Kanggo piranti apa wae sing ora maca lan kertu

Tandha sulih unik lan sulit

dheweke ora nate aman

MungSign bakal dadi smartphone sampeyan dadi alat kerja modern. Tandha teken anyar sing bisa digunakake tanpa kertu fisik lan maca, ing piranti seluler lan uga komputer klasik.

Kerjane sesuai karo layanan utama

Sertifikasi kualitase EasySign bisa digunakake dening para kontribusi ZUS kanggo menehi tandha deklarasi, ngirim e-Pranyatan utawa JPK sing dikirim menyang ZUS, nalika ngrampungake kontrak hukum sipil, kanggo mlebu invoice elektronik.

Kamungkinan integrasi nggunakake API

Integrasi kanthi nggunakake API, matur nuwun sampeyan bisa nyambung sistem IT individu ing wilayah menehi dokumen kanthi teken elektronik kanthi teken - mlebu kanthi siji klik. (API- Interface Programming Interface ngidini aplikasi kanggo komunikasi karo saben liyane.)

Bukti asli bukti faktor 2

Konfirmasi 2 faktor tegese nggunakake tembung sandhi saka apa sing sampeyan ngerti lan komponen kapindho apa sing sampeyan kudu mlebu. Pangguna mlebu kanthi mlebu sandhi, banjur diikuti nomer acak nomer sing digawe kanggo dina lan wektu tartamtu. Klien mlebu nalika sandhi lan senar cocog.

Aktifake

teken elektronik mobile

ADAPTED TO / Keperluan Sampeyan

Kanggo piranti apa wae sing ora maca lan kertu

Tandha sulih unik lan sulit

dheweke ora nate aman

MungSign bakal dadi smartphone sampeyan dadi alat kerja modern. Tandha teken anyar sing bisa digunakake tanpa kertu fisik lan maca, ing piranti seluler lan uga komputer klasik.

Kerjane sesuai karo layanan utama

Sertifikasi kualitase EasySign bisa digunakake dening para kontribusi ZUS kanggo menehi tandha deklarasi, ngirim e-Pranyatan utawa JPK sing dikirim menyang ZUS, nalika ngrampungake kontrak hukum sipil, kanggo mlebu invoice elektronik.

Kamungkinan integrasi nggunakake API

Integrasi kanthi nggunakake API, matur nuwun sampeyan bisa nyambung sistem IT individu ing wilayah menehi dokumen kanthi teken elektronik kanthi teken - mlebu kanthi siji klik. (API- Interface Programming Interface ngidini aplikasi kanggo komunikasi karo saben liyane.)

Bukti asli bukti faktor 2

Konfirmasi 2 faktor tegese nggunakake tembung sandhi saka apa sing sampeyan ngerti lan komponen kapindho apa sing sampeyan kudu mlebu. Pangguna mlebu kanthi mlebu sandhi, banjur diikuti nomer acak nomer sing digawe kanggo dina lan wektu tartamtu. Klien mlebu nalika sandhi lan senar cocog.

Kepiye carane EasySign bisa digunakake?


h

Bukak Dokumen

Ngirim dokumen liwat Internet banget murah, trep lan ngirit wektu.Tanpa cetak, manual manual lan teken dokumen. Dokumen kasebut dikirim kanthi aman lan sampeyan kanthi otomatis nampa konfirmasi resit resmi.
l

Mlebu dokumen kasebut

Nggunakake e-layanan minangka cara bukti kanggo ningkatake operasi perusahaan. Dhaptar kegiatan lan usaha sing bisa ditangani liwat Internet terus berkembang. Pengedap, amplop, pengiriman bebarengan karo biaya bakal dilalekake. Tandatangane ngidini sampeyan ngrampungake bisnis penting tanpa ninggalake omah

Kirimi dokumen kasebut

Dokumen kasebut dikirim kanthi aman lan sampeyan kanthi otomatis nampa konfirmasi resi saka resit kanthi otomatis. dokumen kanthi e-sign duwe kekuwatan sah sing padha kaya yen ditandatangani nganggo tangan. 128-256 enkripsi data bit nglindhungi sampeyan lan klien sampeyan saka interaksi data.

Wolung langkah sukses

SAVING

penak

AKSES Cepet

TIME

Prestige

linuwih

Trust

sAFETY The

Pengedap, amplop, pengiriman uga biaya sing bakal dilalekake

Internet kanthi signifikan nggawa kontraktor luwih gedhe, lan e-tandatangan ngidini sampeyan ngrampungake proyek penting tanpa ninggalake kantor sampeyan.

Mung nggunakake tandha elektronik kanggo ngrampungake kabeh masalah mung sawetara menit!

Ngirit wektu sampeyan. Nyithak, ngisi manual lan ndhaptar dokumen wis ora ana.

Kualitas paling dhuwur kanggo kabeh sertifikat sing diwenehake.

Ngonfirmasi kredibilitas lengkap. Layanan sing diwenehake cocog karo standar global.

Sertifikat kasebut bakal njamin perlindungan aset lan gambar perusahaan sampeyan. Iki ngidini kapercayan sing luwih dhuwur

Dokumen kasebut dikirim kanthi aman lan sampeyan kanthi otomatis nampa konfirmasi resi saka resit kanthi otomatis.

aplikasi

Waca rangkeng

Sertifikat sing wis dilebokake ing layanan SimlySign (sah: 1 utawa 2 taun) bisa cocog karo kabeh layanan utama ing pasar, saengga bisa digunakake:

dening para kontribusi ZUS kanggo menehi tandha deklarasi

amarga ngirim e-Pranyatan utawa JPK diterusake menyang Kantor Pajak

ing kesimpulan remot kontrak hukum sipil

kanggo mlebu invoice elektronik

ngirim formulir menyang Dewan Peradilan Nasional (Dewan Peradilan Nasional)

ngajokake pengumuman ing prosiding pangeling pengadilan

ngirim aplikasi lan entuk ekstra menyang Daftar Pengadilan Nasional

korespondensi karo GIODO (Inspektur Umum kanggo Perlindungan Data Pribadi)

ngirim e-deklarasi menyang UFG (Dana jaminan jaminan)

koresponden karo kantor administrasi umum

nutup kontrak hukum sipil kanthi wujud elektronik

partisipasi ing lelang elektronik

komunikasi ing platform ePUAP (Platform Elektronik Layanan Administrasi Umum)

Iki minangka layanan pertama saka jinis sing ditawakake ing pasar Polandia, yaiku:

Bisa tanpa kertu fisik lan maca,

Ngidini ndhaptar e-Dokumen online 24/7 ing sembarang wektu, saka ngendi wae ing saindenging jagad,

Dianggo ing loro piranti seluler (Android lan iOS) lan komputer klasik (PC, Mac OS),

Garansi keamanan operasi online (netepi eIDAS, bukti asli 2 faktor)

MobileSignature

FREE
Deleng